۴ آبان ۱۴۰۴، ۷:۵۸

تهدید حماس از سوی ترامپ با ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته!

تهدید حماس از سوی ترامپ با ضرب‌الاجل ۴۸ ساعته!

رئیس جمهور آمریکا بار دیگر جنبش مقاومت اسلامی فلسطین(حماس) را تهدید کرد!

به گزارش خبرگزاری مهر به نقل از تاس، دونالد ترامپ، رئیس جمهور آمریکا بار دیگر حماس را بر سر تحویل اجساد اسرای صهیونیستی تهدید کرد.

ترامپ در پیامی در شبکه اجتماعی خود موسوم به تروث سوشال مدعی شد: حماس باید به سرعت شروع به بازگرداندن اجساد اسرای مرده شامل دو آمریکایی، بکند در غیر این صورت، سایر کشورهای درگیر در این صلح بزرگ اقدام خواهند کرد.

وی همچنین در ادامه مدعی شد که فعالیت‌های حماس را در ۴۸ ساعت آتی «به دقت» زیر نظر خواهد داشت.

به گزارش مهر، یکی از نقاط بحرانی در اجرای آتش‌بس غزه، بهانه‌جویی‌های مکرر رژیم صهیونیستی در خصوص تحویل جنازه‌های اسرای صهیونیست است. بر اساس توافق فاز اول طرح ترامپ، جنبش حماس موظف به بازگرداندن اجساد ۲۸ اسیر مرده تا ۱۳ اکتبر ۲۰۲۵ بود، اما ۹ مورد تحویل شده و بقیه در میان ویرانه‌های غزه مدفون مانده‌اند.

حماس اعلام کرده است که نیاز به تجهیزات تخصصی برای کاوش در آوارهای ناشی از بمباران‌های رژیم صهیونیستی دارد، اما رژیم صهیونیستی این موضوع را به عنوان «عدم تعهد» تفسیر کرده و از بازگشایی گذرگاه رفح برای کمک‌های بشردوستانه طفره می‌رود.

کد خبر 6634262

برچسب‌ها

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
  • نظرات حاوی توهین و هرگونه نسبت ناروا به اشخاص حقیقی و حقوقی منتشر نمی‌شود.
  • نظراتی که غیر از زبان فارسی یا غیر مرتبط با خبر باشد منتشر نمی‌شود.
  • captcha